SQUARE Interior - SQUARE play
Het verhaal...

Ik ben een creatieve duizendpoot.


In Latijnse begonnen, zoals het meisjes toen betaamde. Wat wil je worden? Ik weet het niet... Wat doe je graag? Knutselen... Tja daar kon men niet veel mee... In het middelbaar gevochten om naar de Kunsthumaniora te mogen gaan... In het vierde middelbaar dan toch eindelijk gelukt. Om dan later, voor het werk terug achter een computer, een langzame dood te lijden... En het heeft nog tot 2014 geduurd eer ik door had waar men passie lag en daarvoor ook durfde te gaan. 


Ik heb dus vrije beeldende kunsten, fotografie (Academie van Antwerpen, kandidaturen), interieurvormgeving (Thomas More), meubelmaker (praktijk) gestudeerd en ik ben ook leerkracht van opleiding. Ik hou van nieuw, nieuwe uitdagingen, nieuwe doelen. Werken met hout had steeds mijn voorliefde, maar de ontdekking van epoxy opende zoveel deuren, zoveel meer mogelijkheden... Als ik ergens rondloop bv. in een park, tuin, vuilnishoop, ... zie ik dingen, die ik zou kunnen omvormen of gebruiken om tot nieuwe dingente komen. Een nieuwe functie, of een verfraaing van, iets dat normaal als afval zou beschouwd worden en nu, in een ander daglicht gesteld, prachtig is!

Mijn eigen wellness... mijn fantasie- plek


Persoonlijk vind ik dat de mensen in het algemeen te braaf zijn in hun interieur. Iedereen blijft vrij standaard, vrij saai... wat moesten anderen er wel niet van denken? 

Ik heb 10 jaar lang geen bad gehad en ik miste dat zo... naar de sauna gaan vond ik geweldig maar o zo duur.

Idee: ik maak mijn eigen wellness  ruimte thuis. Mijn eigen fantasie plek, waar ik me kan ontspannen met een vakantiegevoel. Hieronder fotos van de realisatie ervan. 

Hout: Tali- hout Zuid Afrikaanse soort (overschotstukken)

Badkraan Grohe (gevonden bij afbraakwerken in container)

Mozaïksteentjes: overschotten

Bijna alles uit recyclage, resten, 2e hands, ...

My fantasy - my wellness